Kärppien kannattajat ovat saaneet hyviä uutisia aivan vuoden 2021 loppuun. Oululaisseura on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen puolustaja Topi Niemelän kanssa.

Niemelä johtaa Liigan puolustajien pistepörssiä. 19-vuotias superlupaus on iskenyt kauden 31 matsissa tehot 6+18=24.

– Olemme todella iloisia siitä, että Topi teki sopimuksen! Meidän näkemyksemme on, että Topin on fiksua pelata vielä lisävuosi Suomessa ja sitä kautta kehittää itseään kohti NHL:ää. Topilla on jo nyt iso rooli joukkueessa, mutta sitäkin pyritään kasvattamaan entisestään. Tämä jatkosopimus on myös Liigalle merkittävä asia, kommentoi Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho.

– Uskon, että Topin kaltaisten nuorten pelaajien otteista halutaan nauttia Liigassa jatkossakin. Hän on tänä vuonna osoittanut sen, että pystyy pelaamaan kovalla tasolla ja on kehittynyt äärettömän hyvin viime vuodesta. Onneksemme saamme nauttia vielä vuoden Topin palveluksista Kärpissä!”

Niemelä kiekkoilee parhaillaan Nuorten Leijonien joukkueessa MM-kisoissa. Kisojen kahdessa ensimmäisessä ottelussa hän on iskenyt yhden maalin.