Venäläinen olympiavoittaja hermostui nuorten MM-kisapelaajien ryyppypuuhista – vaatii kovia sanktioita

© Kuva: Getty Images

Edmontonissa ja Red Deerissä pelatut nuorten MM-kisat lässähtivät kasaan totaalisesti. Kisakupla ei ollutkaan kupla, kun se vuoti kuin seula. Levinneet koronavirustartunnat peruivat ensiksi kolme peliä ja lopulta koko turnaus lyötiin pakettiin kesken kaiken.

Hämminki ei jäänyt tähän, sillä paluulennotkin ovat aiheuttaneet porua.

Medioissa on kerrottu, että Venäjän ja Tshekin joukkueet olisivat ryypänneet ja polttaneet savukkeita siihen malliin, ettei niitä päästetty kotimatkalennoille lainkaan.

Sunnuntaina syntymäpäiviään viettävä ja ampumahiihdon puolella neljä olympiakultaa voittanut venäläinen Aleksandr Tihonov hermostui kotimaansa pelaajien toikkaroinnista totaalisesti.

– Heidät pitäisi hyllyttää ilman sen kummempia tunnontuskia seurajoukkueista. He häpäisevät Venäjän. Nyt on yksinkertaisesti ryhdyttävä ankariin toimenpiteisiin. Me olemme jo valmiiksi ilman lippua ja kansallislaulua, ampumahiihtolegenda pauhasi RIA Novostin mukaan.

Venäjä on esiintynyt erilaisissa urheilutapahtumissa erilaisilla muokatuilla nimillä maan doping-rikkeiden takia.

– Heille on annettava vuoden kilpailukielto ilman palkkaa ja työtä, 75-vuotias Tihonov latasi.

Venäjä voitti kisoissa yhden ottelun ja hävisi kaksi. Ruotsille se taipui, mutta Sveitsi otti lukua. Slovakiaa vastaan maa joutui luovuttamaan koronavirustartuntojen takia.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.