Liigan nettisivuilla tiedotettiin, ettei Jukureissa kultakypärää kantava kapteeni Petrus Palmu saa pelikieltoa viimeviikkoisen JYP-pelin tapahtumista.

Pelaaja törmäsi jyväskyläläisten Valtteri Kakkosen kanssa keskialueella kovaa joukkueiden taannoisessa kohtaamisessa, mutta tilanne oli kaikesta päätellen vahinko. Palmu meni katsomaan kollegan tilannetta heti kenties huolestuneen oloisena, eikä Jukurien kapteenin kimppuunkaan hyökännyt kukaan.

Liiga

@smliiga
#Liiga'n kurinpitodelegaatio on käsitellyt 30.12. pelatusta #Jukurit#JYPliiga-ottelusta kurinpitokäsittelyyn asetetun Jukurien Petrus Palmun taklauksen. Palmulle ei määrätä pelikieltoa.
Lue kurinpitopäätös 👉 liiga.fi/uutiset/15445

Sarjakutosen Jukurien kapteeni on nakuttanut tällä kaudella 32 ottelussa tehot 12+17=29 (+11). Puolustaja Kakkonen on tehnyt 25 matsissa pisteet 1+2=3 (-11). Hänen joukkue JYP on jämähtänyt Liigan hännille, 14 pisteen päähän viimeisestä jatkopaikasta.