Liiga-joukkue Kärpät tiedotti loppiaisena tärkeästä jatkosopimuksesta.

Oululaisseura kertoi päässeensä tähtihyökkääjä Ville Leskisen kanssa yhteisymmärrykseen kaksivuotisesta jatkosopimuksesta. 27-vuotias laitahyökkääjä on nakutellut tällä kaudella pelaamissaan 19 ottelussa tehot 8+12=20.

– Kyllähän täällä on hyvä näyteikkuna joka paikkaan ja menestyvä organisaatio, joka luo painetta, että pitää suorittaa hyvin. Täällä on myös hyviä pelikavereita. Viime vuodet ovat olleet aika rikkonaisia. Tavoitteena on, että pysyisin terveenä ja sitä kautta saisin vielä mahdollisuuden käydä ulkomailla, Kärppien ykkösketjun laituri listaa syitä jatkoon Oulussa.

– Ville on tähän sarjaan sellainen monikäyttöinen huippupelaaja, joka ylivoimalla ja tasakentällisin pystyy luomaan omalla henkilökohtaisella taidollaan paljon tilanteita. Hän on äärimmäisen tärkeä palanen tulevan kauden joukkuetta, Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho iloitsee seuran tiedotteessa.