Edmonton Oilersin uskotaan hakevan tällä hetkellä aktiivisesti uutta miestä maalinsa suulle.

Myrskynsilmään joutuneen Mikko Koskisen korvaajaksi on huhuissa noussut viimeisimpänä toissakaudella upeita otteita NHL:n pudotuspeleissä esittänyt Anton Hudobin, joka on ajautunut Dallas Starsissa tukalaan asemaan.

Stars heivasi 35-vuotiaan venäläisen taannoin siirtolistan läpi AHL:ään, jossa tämä on pelannut toistaiseksi kaksi ottelua. NHL:n puolella Jake Oettingerin ja Braden Holtbyn syrjäyttämäksi tullut konkarivahti on pelannut tällä kaudella seitsemän ottelua heikoin tilastoin 3,73 ja 87,3%.

– Stars on saanut useita puheluja Hudobiniin liittyen. Luonnollisesti, seura joutuisi ottamaan kontolleen ison osan maalivahdin palkasta tai vastavuoroisesti sen olisi otettava vaihdossa samanarvoisen sopimuksen omaava pelaaja, NHL:n sisäpiiritoimittaja Pierre LeBrun kirjoittaa.

Hudobinin kauppaamisen esteeksi saattaakin muodostua juuri raha. Venäläisen 3,33 miljoonan dollarin vuosiansiot takaava sopimus kattaa myös seuraavan NHL-kauden.