Tuomarit olympiakisoihin valittu – mukana viisi suomalaista

© Kuva: Getty Images

IIHF on julkistanut tuomarit Pekingin miesten ja naisten jääkiekon olympiaturnauksiin. Suomalaisia raitapaitoja valittiin yhteensä viisi.

Naisten puolella kunniatehtävän saivat päätuomari Anniina Nurmi ja linjatuomari Jennie Heikkinen. Miesten turnauksessa päätuomarina toimivat Mikko Kaukokari ja Kristian Vikman. Linjatuomarin tehtäviä Pekingissä hoitaa Lauri Nikulainen.

48 tuomarista yhteensä 17 on pohjoisamerikkalaisia. Kokenein maajoukkuetuomari on venäläinen Roman Gofman, joka toimi päätuomarina jo viime olympialaisissa, ja on ollut mukana jokaisissa MM-kisoissa vuodesta 2014 lähtien. Naisten puolelta puhuttavimmat tuomarit lienevät Alexandra Blair, Kelly Cooke, Kendall Hanley ja Elisabeth Manta, jotka tekivät historiaa tuomitessaan ensimmäisinä naisina AHL-otteluita tällä kaudella.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.