Suomalaishyökkääjä Erik Haula pelaa ensimmäistä kauttaan Boston Bruinsin joukkueessa. Alku Bruins-uralle on ollut kaikkiaan hankala, mutta viimeaikaiset esitykset ovat olleet lupauksia paremmasta.

30-vuotiaan Haulan napakka rannelaukaus löysi tiensä maalin yläkulmaan Suomen aikaa tiistain vastaisena yönä, kun Bruins murjoi Washington Capitalsin lukemin 7-3.

Vuoden vaihduttua Haula iskettiin kokonaan uuteen ketjuun. Nyt hänellä on takanaan kuusi ottelua Bruinsin kakkosketjussa yhdessä David Pastrnakin ja Taylon Hallin kanssa. Ensimmäisessä ottelussaan hän jäi tehopisteittä, mutta sen jälkeen hän onkin värkännyt viiden ottelun pisteputken, jonka aikana ovat syntyneet pisteet 2+3.

Koko kauden aikana Haula on tehtaillut 31 otteluun pisteet 3+7=10. Näin ollen Haula on onnistunut nykyisen pisteputkensa aikana jo tuplaamaan koko syyskauden pistemääränsä.

Haulan laidoilla pelanneet supertähdet ovat myöskin olleet hurjassa iskussa viime otteluissa. Edellisessä kuudessa matsissa Hall on iskenyt pisteet 2+6, kun taas Pastrnak on paukuttanut tehot 5+1.