Tiistai-illan ainoassa Liiga-ottelussa kohtasivat HPK ja Jukurit Hämeenlinnassa. HPK voitti ottelun lukemin 3-1 ja katkaisi samalla Jukurien peräti 11 ottelun mittaiseksi venähtäneen pisteputken. Edellisen kerran mikkeliläiset jäivät kokonaan ilman pisteitä Kouvolassa KooKoon vieraana marraskuun 20. päivä.

Ottelun avauserä oli maaliton. Sean Collins vei toisessa erässä HPK:n 1-0-johtoon. Päätöserän alussa Arttu Pelli vei joukkueen kahden maalin karkumatkalle ylivoimalla. Noin pari minuuttia ennen ottelun päättymistä Jarkko Immonen kavensi vielä lukemat 2-1:een, mutta Markus Nenonen löi loppulukemat tyhjiin vain sekunti ennen loppua.

Maalivahtien torjuntamäärät olivat varsin erilaiset ottelussa. Ykköstähdeksi valittu HPK:n Eetu Laurikainen joutui torjumaan peräti 33 kertaa, kun taas Jukurien Oskari Salminen selvisi ainoastaan 11 torjunnalla.

HPK on tällä hetkellä Liigassa yhdeksäntenä. Jukurit löytyy sijalta kuusi.