Liigassa tällä hetkellä kuudentena majaileva Jukurit on tiedottanut kahdesta pelaajasopimuksesta.

Mikkeliläisseuran riveissä nähdään myös ensi kaudella hyökkääjät Otto Mäkinen ja Pekka Jormakka, joista kummankin sopimuksissa olleet optiot on käytetty.

Kaksikosta Mäkinen on pelannut tällä kaudella liigauransa parasta jääkiekkoa. 23-vuotias hyökkääjä on esiintynyt 35 kamppailussa tehoin 5+10=15. Jormakan osalta kausi ei ole puolestaan ollut aivan ehjä, mutta 18 ottelussa on syntynyt tehot 4+6=10.

– Pekka osoitti jo alkusyksyn aikana kuuluvansa Liigan parhaisiin hyökkääjiin, mutta harmittava loukkaantuminen katkaisi hyvin alkaneen kauden. Nyt pelikunto alkaa pikku hiljaa jälleen löytymään, ja kaiken mennessä hyvin, pääsemme kevään mittaan näkemään hänen parasta osaamistaan.

– Pekan option käyttö oli meille itsestäänselvyys jo syyskauden esitysten perusteella. On mahtavaa, että hän haluaa jatkaa täällä, koska jo pelkästään Pekan kokemus ja sen myötä tullut johtajuus kopissa sekä sen ulkopuolella tulee olemaan suuri voimavara koko joukkueelle myös ensi kaudella, Jukurien kehityspäällikön Mikko Hakkarainen kommentoi seuran sivuilla.