KHL-joukkue yllätti julkaisullaan – tässä Leijonien ensimmäiset olympiavalinnat

© Kuva: www.hcsalavat.ru

KHL-joukkue harvemmin on ensimmäinen Leijonien arvokisavalintoja julkaiseva taho, mutta Salavat Julajev Ufa teki poikkeuksen. Se julkaisi Twitter-tilillään Sakari Mannisen, Teemu Hartikaisen ja Markus Granlundin pelaavan Pekingin olympialaisissa.

Tomi Lämsän käskyttämän KHL-joukkueen suomalaistrio on Ufan sisäisessä pistepörssissä sijoilla 1, 2 ja 6. Hartikaisen kausi on ollut tilastojen valossa tästä kolmikosta se vaikein, sillä kaikkien aikojen suomalainen KHL-pistenikkari on kyennyt tällä kaudella 41 ottelussa tehoihin 13+11=24.

Ufassa pelaa myös Juha Metsola, mutta häntä ei julkaisussa mainita.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.