Liigan pudotuspelipaikoista kynsin ja hampain 11:nnellä sijalla vääntävä KalPa lisäsi Twitter-tililleen keskiviikkona mielenkiintoisen päivityksen. Joukkueen jäillä viiletti mustassa pelipaidassa KalPan logo rintapielissään KHL-tähti Teemu Hartikainen.

Jäällä oli tänään mukana myös eräs ennestään tuttu vierailija. 👀

#KalPa #Liiga #Kuopio

Suomalaispelaaja edustaa Leijonia ensi kuun olympialaissa Pekingissä, ja noiden kisojen takia KHL jäi aikaistetulle turnaustauolle.

Salavat Julajev Ufan pelaaja on ollut KHL:ssä tälläkin kaudella oivassa tikissä, sillä tilillä on tehot 13+11=24. Toki 31-vuotiaalla hyökkääjällä on esimerkiksi viime kauden 64 runkosarjapinnaan matkaa, mutta ei nykyvirettäkään voi pitää huonona millään ilveellä.

Kuopiolaislähtöisen pelaajan edustaman Ufa keikkuu KHL:n itäisessä konferenssissa mainiosti neljäntenä. Hartikainen on totuttu näkemään viime vuosina joukkueen tehoketjussa yhdessä sentteri Sakari Mannisen ja toisen laituri Markus Granlundin kanssa.

KalPan juniorimyllyn timantti edusti kuopiolaisia kausina 2004-10 siten, että liigajoukkueen vakiokokoonpanoon hän kuului tuon ajan kahdella viimeisellä sesongilla.