Kevään 2022 MM-kotikisojen liput varattiin nopeasti loppuun. Näin ollen suuri osa ihmisistä jäi ilman lippuja kevään karkeloihin.

Mahdollisuudet eivät kuitenkaan ole vielä kokonaan mennyttä, sillä Tampereen alkusarjan otteluihin sekä jatkopeleihin vapautuu vielä myyntiin lippuja. Vapautuvat päiväliput tulevat myyntiin tämän viikon torstaina eli 27.1. kello 12.00.

– Meillä on vapautunut kansainvälisistä kiintiöistä lippuja, ja pystymme nyt tarjoamaan vielä useammalle fanille ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä seuraamaan kisoja paikan päälle. Tämä mahdollisuus kannattaa hyödyntää, jääkiekon MM-kisojen 2022 pääsihteeri Heikki Hietanen kertoo IIHF:n tiedotteessa.

Päivälippuja on tarjolla rajattu määrä. Helsingissä pelattaviin otteluihin on parhaillaan myös lippuja myynnissä. Molempiin kisakaupunkeihin on saatavilla tällä hetkellä VIP-paketteja ja aitioita.

Lipunmyyntiin pääset tästä linkistä.