Perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiurun sijaiseksi valittu Aki Lindén otti sosiaalisessa mediassa kantaa Liigassa näkemiinsä taklauksiin. Erityisesti torstain Lukko – KalPa -ottelu joutui poliitikon hampaisiin.

– Lukko – KalPa -pelissä tänään neljä päähän kohdistunutta taklausta. Järjetöntä – ihan konkreettisesti, koska niissä aiheutetaan aivovamma. On lajin heikkoutta, että näitä ei saada pois, Lindén kirjoittaa.

SJRY:n puheenjohtaja ja entinen ammattikiekkoilija Teemu Ramstedt vastasi ministerin sijaiselle.

– Kyllä me nämä Suomessa varsinkin otetaan vakavasti ja pyritään saamaan pois, mutta töitä on vielä edessä, se on myönnettävä. Ottelussa tuomittiin kaksi päähän kohdistunutta taklausta. Voisitko avata, mistä muista taklauksista puhut? Ramstedt tiedustelee.

Ramstedt ei ole toistaiseksi saanut kysymykseensä vastausta.

Teemu Ramstedt

@teemuramstedt

Aki Linden

@LindenAki
Lukko - KalPa -pelissä tänään neljä päähän kohdistunutta taklausta. Järjetöntä - ihan konkreettisesti, koska niissä aiheutetaan aivovamma. On lajin heikkoutta, että näitä ei saada pois.
Kyllä me nämä Suomessa varsinkin otetaan vakavasti ja pyritään saamaan pois, mutta töitä on vielä edessä se on myönnettävä. Ottelussa tuomittiin kaksi päähän kohdistunutta taklausta. Voisitko avata mistä muista taklauksista puhut?