Penkkiurheilijoita hemmotellaan helmikuussa toden teolla, kun ruudut täyttyvät lähetyksillä Pekingin olympialaisista. NHL-pelaajien puuttumisesta huolimatta yksi suurimmista mielenkiinnon kohteista Pekingin-kisoissa kohdistuu miesten jääkiekkoturnaukseen.

Leijonat aloittavat olympiaurakkansa torstaina 10.2. kello 10.40 alkavassa ottelussa Slovakiaa vastaan. Muissa alkulohkon otteluissa Suomi kohtaa perjantaina 11.2. Latvian ja sunnuntaiaamuna 13.2. Ruotsin.

Jääkiekon lisäksi olympialaiset tarjoaa tietysti kiinnostavaa katseltavaa muidenkin talvilajien parissa. Hurjan urheilutarjonnan aikana onkin tärkeää muistaa huolehtia myös omasta terveydestään, eikä täysin jumittua sohvalle roskaruokaa tilaillen.

Uusi vuosi on suosittua aikaa tupakoinnin lopettamiselle

Vuodenvaihteen aika lienee yksi suosituimmista ajankohdista monien eri elämäntapamuutosten aloittamiselle. Kuntoilun ja liikunnan lisääminen, terveellisempään ruokavalioon siirtyminen, painonpudotus ja tupakoinnin lopettaminen – nämä uudenvuodenlupaukset ovat varmasti sieltä yleisimmästä päästä.

Jos et ole vielä lopettanut tupakointia, ei kuitenkaan kannata odottaa uutta vuodenvaihdetta, vaan se päätös kannattaa tehdä nyt! Tupakoinnin lopettaminen on yksi parhaista päätöksistä omaa terveyttä edistääkseen. Lisäarvona penkkiurheilijan unelmakuukauden aikana lopettaville on myös eroon pääsy niistä kiusallisista tupakkatauoista kesken otteluiden.

Modernit nikotiinikorvaushoitotuotteet avuksi

Tupakoinnin lopettamishalukkuuden nousu näkyy nikotiinikorvaushoitotuotteiden menekissä. Erilaiset korvaushoitotuotteet tekevät kauppansa vuosi vuodelta kasvavaa vauhtia, ja markkinoille on saatu suosion myötä myös uusia innovaatioita, jotka tekevät tupakoinnin lopettamisesta entistä helpompaa.

Suomen suosituimmaksi keinoksi tupakoinnin lopettamiseksi on noussut nikotiinialan uusin keksintö, tupakattomat nikotiinipussit. Nikotiinipussit ovat nuuskaa muistuttavia annospusseja, jotka eivät kuitenkaan sisällä lainkaan tupakkaa tai muita nuuskasta löytyviä terveydelle haitallisia ainesosia tai kemikaaleja. Nikotiinipussit sisältävät ainoastaan korkeintaan 4 mg nikotiinia annospussia kohden, luonnollisia kuituja sekä makuaineita.

Nikotiinipussit tupakoinnin lopettamisessa

Nikotiinipussit ovat auttaneet jo tuhansia ja tuhansia suomalaisia eroon niin tupakasta kuin nuuskastakin. Ensimmäisenä nikotiinipussit markkinoille toi ruotsalainen Niconovum AB, jonka Zonnic-tuotemerkki on ollut saatavilla Suomen kaupoissa ja kioskeissa jo useiden vuosien ajan.

Zonnic synnytti suosion, mutta sen tehokkuudessa on ollut toivomisen varaa. Kuiva ja mauton pussi, joka ei tunnu suussa juuri miltään sai joukon valmistajia kehittämään omia, moderneja versioita nikotiinipusseista.

Modernit nikotiinipussit muistuttavat pussin koon ja suutuntuman osalta enemmän perinteistä nuuskaa. Niitä löytyy kymmeniä eri makuvaihtoehtoja ja jopa erikokoisia pusseja, niin että jokaiselle löytyy omat suuhun sopivat suosikkimaut.

Nuuskaa käyttäneille tärkein ominaisuus nikotiinipussissa on sen aiheuttama ”poraus”, joka muistuttaa nuuskapussin aiheuttamaa tunnetta huulessa. Tupakoinnin lopettajalle taas sopiva maku, ei liian polttava suutuntuma ja slim-malliset, käytössä huomaamattomat pussit ovat tärkeimpiä pointteja sopivaa nikotiinipussia valitessa.

Nikotiinipussit eivät ole nuuskaa

Nikotiinipusseja verrataan usein nuuskaan, mutta todellisuudessa nuuskalla ja nikotiinipusseilla ei ole juurikaan mitään muuta yhteistä, kuin niiden käyttötapa.

Annospussien sisältö on täysin erilainen: perinteinen tupakasta valmistettu nuuska sisältää lukemattomia myrkyllisiä ja terveydelle vaarallisia aineita, kuten raskasmetalleja ja tupakan kasvatuksen yhteydessä käytettyjä tuholais- ja kasvimyrkkyjä. Myös nuuskan nikotiinipitoisuudet ovat kasvaneet täysin poskettomiksi.

Nuuskan tilaaminen Suomeen on kiellettyä, ja nuuskaa myydäänkin Suomessa ainoastaan pimeillä markkinoilla, sillä nuuskan kaikenlainen välittäminen ja jopa ostaminen on Suomessa laitonta.

Nikotiinipussit täysin laillisesti verkosta

Toisin kuin nuuskaa, nikotiinipusseja voit tilata täysin laillisesti verkosta suoraan kotiovellesi. Nikotiinipussien tilaaminen on helppoa ja täysin turvallista, kun vain muistat käyttää luotettavaa ja vastuullista verkkokauppaa, joka tarjoaa ainoastaan Suomeen laillisesti tilattavia, korkeintaan 4 mg nikotiinia sisältäviä nikotiinipusseja.

Nikotiinipussit.com-verkkokauppa on alan edelläkävijä ja markkinajohtaja, jonka valikoimasta löydät Suomen suosituimmat nikotiinipussit. Suomenkielinen asiakaspalvelu on aina valmiina auttamaan sopivien tuotteiden valinnassa ja vastaamaan kiperimpiinkin kysymyksiisi nikotiinikorvaushoitotuotteista.