Florida Panthers voitti Minnesota Wildin loppulukemin 6-2 lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Ottelun ratkaisijaksi nousi panttereiden kolmosketju, jossa pelaavat suomalaistulokas Anton Lundell sekä Mason Marchment ja Sam Reinhart. Heistä Marchment tykitti ottelussa hattutempun, Lundell keräsi kaksi syöttöpistettä ja Reinhart nappasi yhden syötön.

Erityisesti ketjun värkkäämä 2-1-johtomaali oli silmiä hivelevää tekemistä. Reinhart syötti hyökkäysalueella laidan lähettyviltä Lundellille, joka pääsi nousemaan maalin kulmalle pidellen kiekkoa rystypuolella. Hän tarjoili Marchmentille tyhjään tilaan, josta tämä sai lyödä kiekon tyhjään häkkiin.

Loistavaa tulokaskautta pelaava Lundell on iskenyt kauden 45 otteluun tehopisteet 10+24=34. Marchment on tehtaillut 24 otteluun jo tehopisteet 11+15=26 ja Reinhartin saldo 46 ottelun jälkeen on upea 17+29=46.

Lundell oli mukana jokaisessa Marchmentin maalissa vahvasti. Syöttöpisteen hän saalisti lopulta kahteen jälkimmäiseen maaliin. Näet kaikki osumat alta.

Liity keskusteluun myös Suomen suurimmassa jääkiekkoaiheisessa Facebook-ryhmässä Jääkiekon olohuone!

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Florida Panthers

@FlaPanthers
Marchy No. 1

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Florida Panthers

@FlaPanthers
This line in the zone again 😍

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Florida Panthers

@FlaPanthers
FIRST CAREER @NHL HAT TRICK FOR MASON MARCHMENT!!!! 🧢🧢🧢