Leijonille on viime päivinä sadellut onnitteluita ympärimaailmaa. Yksi onnittelijoista on NHL:n tuomarilegenda Tim Peel. Hän jakoi samalla hauskan muiston Teemu Selänteestä ja Sotshin olympilaisista, joissa Peel tuomaroi.

– Onnittelut Suomelle. Kulta oli todella ansaittu, Peel kirjoittaa.

– Suomi on ylpeä maa. Teemu ei ollut kovin tyytyväinen minuun Sotshissa, kun hän voitti pronssia. Yhdysvallat sai kaksi rangaistuslaukausta. Selvitimme välimme myöhemmin ja joimme kunnes aurinko nousi.

Peel vihelsi urallaan 1362 NHL-runkosarjaottelua. Pudotuspeleissä hänelle kertyi 90 peliä. Sotshin olympialaiset olivat puolestaan hänen uransa ainoa kansainvälinen turnaus.

LUE MYÖS: Mitä ihmettä? Näin Venäjän suurin iltapäivälehti uutisoi finaalitappiosta: ”Eivät taaskaan pystyneet Ivania horjuttamaan”

Tim Peel

@TimCPeel20

Teemu Selanne

@TeemuSel8nne
We are the champions 💪💪💪Olympic gold medal 👏👏👏 Great day for finnish hockey,so proud of this guys🙏 by far the best team in the tournament😊 enjoy boys,well done🇫🇮 today we are extremely proud to be Finn
Congratulations to Finland. A well deserved Gold Medal. A very proud country. Teemu wasn’t very happy with me in Sochi when he won Bronze. 2 penalty shots for USA. We made up later and drank until the sun came up😂 #finland #OlympicGames #hockeytwitter