Nuoresta iästä huolimatta komean uran jo nyt tehnyt 20-vuotias Anton Lundell puhui Suomen jääkiekkomaajoukkueen voittamasta upeasta olympiakullasta alkuviikosta. Tuoreessa voittajajoukkueessa oli Lundellin tuttuja paljon keväältä 2021, jolloin Suomi otti Latviassa MM-hopeaa.

– Tunnen suunnilleen kaikki viime vuoden MM-kisoista. Puolet joukkueesta pysyi samana. Mukana oli paljon hyviä ystäviä, joten olen iloinen heidän puolestaan, Florida Panthersin pelaaja hehkutti NHL:n nettisivuilla.

Lundell tietää voittamisesta ja kovista peleistä paljon. Palkintokaapissa on alle 20- ja alle 18-vuotiaiden maailmanmestaruudet sekä miesten MM-hopeamitali ja alle 20-vuotiaiden MM-pronssimitali.

– Kanadalaiset katsoivat Kanadan pelejä ja meillä oli telkkari usein päällä. Me suomalaiset seurasimme tietenkin loppuottelua ja olemme todella ylpeitä maastamme.

Pantteripaitojen vuoden 2020 ykköskierroksen 12. varaus on summannut tällä kaudella 47 ottelussa pisteet 11+24=35. Tehotilasto on häikäisevästi 31 astetta plussalla.