Suomalaispelaaja Kristian Vesalaisen alkulämmitteli tällä viikolla 1-3-tappioon päättyneen Calgary Flames -pelin alla ennen tositoimia jalkapallon kanssa ja pelaajan taidot taisivat saada tämän seurajoukkue Winnipeg Jetsin ällistymään.

Toisen lajin peliväline pysyi hyökkäjään jalassa mainiosti. Vesalainen pysyi liikkeessä koko ajan, eikä peliväline pudonnut jaloista edes joukkukaverin tepastellessa vastaan ahtaalla koppikäytävällä.

Jetsin Twitter-tilin teksti kertoo pelaajan lämmittelypuuhista paljon.

– Kristian Vesalainen, miten?

Winnipeg Jets

@NHLJets
Kristian Vesalainen HOW 😲⚽️

#GoJetsGo | #WPGvsCGY

Toki helsinkiläisen päälaji, jääkiekkokin on mestarilta sujunut. Kauden 42 pelissä tehot 2+1 summannut Vesalainen on voittanut urallaan alle 18-vuotiaiden maailmanmestaruuden ja -hopean sekä Suomen, Ruotsin ja Euroopan mestaruuden.