Leijonien paidassa MM-kultaa voittanut Luulajan hyökkääjä Juhani Tyrväinen joutui todella epäonnisen tilanteen uhriksi Ruotsin SHL:n maanantain kierroksella.

31-vuotias Tyrväinen ajettiin kolmannessa erässä suihkuun tilanteessa, jossa suomalainen huitaisi mailallaan tuomaria vahingossa pelikatkon aikana. Tyrväinen purki suuttumustaan edellisen tilanteen tiimoilta ja konkarihyökkääjä oli ilmeisesti huitaisemassa mailansa laitaa vasten, kun takaa samalla hetkellä ohi luistellut linjamies sattui mailan tielle. Maila osui suoraan linjuria kasvoihin.

Pitkän palaverin jälkeen tuomaristo määräsi Tyrväisen suihkun puolelle. Jälkeenpäin ulosajo poistettiin tilastoissa vahingon paljastuttua tuomaristolle.

– Mietittyämme asiaa jälkikäteen ymmärrämme vahingon mahdollisuuden. Se ei ollut tarkoituksellinen isku ja voimme vain pyytää anteeksi (tuomiota). Varmistamme, että meillä on mahdollisuus toimia oikein ensi kerralla. Tässä oli kyseessä tilanteen arviointi jäällä, Timrån ja Luulajan välisen ottelun päätuomarina toiminut Christoffer Holm pahoitteli tilannetta Expressenille.

Sarjajumbo Timrå voitti SHL:n kärkijoukkue Luulajan lopulta jatkoajalla maalein 4-3.

Katso Tyrväisen suihkukomennukseen johtanut tilanne alta löytyvältä videolta tai täältä.

TV4 Hockey

@TV4_Hockey

TV4 Hockey

@TV4_Hockey
Bulan riktigt irriterad efter matchstraffet på Tyrväinen ❌#twittpuck #SHL
Mer av situationen! 👇 #twittpuck #SHL