NHL:n runkosarja lähenee loppuaan, minkä vuoksi mediassa tehdään viimeisimpiä spekulaatioita eri palkintojen voittajista. NHL:n parhaan maalivahdin Vezina-pystin voittajaksi yhtenä ehdokkaana pidetään Juuse Sarosta.

Kiekkoraamatuksikin nimetty The Hockey News perusteli artikkelissaan, miksi kukin neljästä parhaasta tulisi valita palkinnon pokkaajaksi. Saros sai osakseen paljon hehkutusta.

— Kun Pekka Rinne eläköityi viime kauden päätteeksi, Saros ei vain ottanut ykkösvahdin roolia haltuunsa, vaan teki Predators-maalin suusta hänen omansa sinetöiden paikkansa NHL-maalivahtien eliitissä, THN kehuu. Jos Saros ei voita, hänet täytyisi vähintään nimetä ehdokkaaksi.

Tilastollisesti Saros on vaikuttanut NHL-maalivahdeista eniten joukkueensa pistemäärään. 12,9 pistettä joukkueelleen hankkinut Nashville Predators -kassari on kohdannut toiseksi eniten laukauksia NHL:ssä.