Suomen alle 18-vuotiaiden maajoukkue jatkoi vahvaa menoaan MM-kisoissa sunnuntaina, kun Latvia kaatui maalein 4-1.

Pikkuleijonien avausmaalista vastasi kahdeksan minuutin pelin jälkeen Kasper Halttunen, joka sai osumaansa loistavan syötön Jani Nymanilta. Selvästä hallinnasta huolimatta erätauolle siirryttiin 1-1-lukemista, kun Latvia tuli erän lopulla alivoimalla tasoihin Dans Locmelisin onnistua maalinteossa rangaistuslaukauksesta.

Toisessa erässä Suomi pääsi puolestaan karkaamaan kahden maalin karkumatkalle, kun ensiksi Jere Lassila onnistui vanhanaikaisella ja hetkeä myöhemmin myös Elmeri Laakso onnistui maalinteossa.

Päätöserään Pikkuleijonat sai puolestaan loistavan lähdön, kun reilun neljän minuutin jälkeen Halttunen onnistui toistamiseen maalinteossa. Samalla osuma jäi erän viimeiseksi, kun Suomi nosti jalkaansa kaasulta, eikä Latvia päässyt enää millään hyville maalintekopaikoille.

Lohkovoitossa kiinni olevan Suomen osalta MM-turnauksen alkulohkoa on jäljellä enää yhden ottelun verran. Pikkuleijonat kohtaa tiistai-iltana Ruotsin. Näet turnauksen tulokset ja otteluohjelman kätevästi täältä.