NHL:n nettisivuilla tiedotettiin, ettei alavartalovamman Calgary Flames -tappiossa saanut Nashville Predatorsin Juuse Saros pelaa enää runkosarjassa. Peräti 67 matsia aloittaneen tähden tilasta ei kerrottu julkisuuteen muuta – ainakaan toistaiseksi.

Saros loukkaantui keskiviikkoyönä 4-5-koetussa tappiossa. Hän jätti Flames-matsin kesken kolmannessa erässä ilmeisen jalkavamman takia.

Nashville menee kurjasta Flames-pelistä huolimatta taalaliigan pudotuspeleihin. Se on kerännyt läntisen konferenssin joukkueista pisteitä kahdeksanneksi eniten, mutta ysisijan Vegas Golden Knights ei voi enää nousta ohi.

Lisäksi lähde kertoi, että Preds on kutsunut suomalaisen kollega Connor Ingramin ylös AHL-joukkue Milwaukee Admiralsista. Predators päättää runkosarjan vappuviikonloppuna otteluihin Colorado Avalanchea ja Arizona Coyotesia vastaan, ja jatkaa sitten pudotuspeleihin.