Suomen alle 18-vuotiaiden maajoukkue eteni torstaina MM-kisojen välieriin, kun se lähetti turnauksen suurimpiin suosikkeihin lukeutuneen Kanadan kotimatkalle.

Kanada taipui erittäin tasaisessa ja värikkäässä kamppailussa Suomelle jatkoajalla maalein 5-6. Pikkuleijonat nousi ottelussa kahden maalin takaa-ajoasemasta viime hetkellä tasoihin – ja jatkoajalla voittoon.

Suomen maaleista vastasivat kertalleen Tommi Männistö, Aleksanteri Kaskimäki ja Kasper Halttunen. Ottelun suurin sankari, Joakim Kemell, iski puolestaan hattutempun, joista viimeinen syntyi jatkoajalla läpiajosta.

Kanadalta ottelussa vahvoja otteita esitti Connor Bedard, joka iski Topias Leinosen selän taakse kaksi upeaa osumaa. Bedard pelasi turnauksessa jo toistamiseen, vaikka hän on vasta 16-vuotias pelaaja.

Tappion myötä Kanada joutuu lähtemään kotimatkalle. Suomi jatkaa puolestaan urakkaansa seuraavaksi välierissä, jotka pelataan lauantai-iltana. Näet otteluiden aikataulut täältä.

Mikäli upotus ei näy, niin näet sen täältä.