Nashville Predatorsin tähtimaalivahti Juuse Saros saattaa joutua arvioitua pidemmälle sairauslomalle, kertoo tennesseeläinen AtoZ Sports -sivusto.

Sivuston lähteisiinsä perustuvien väitteiden mukaan Saros kärsii nilkkavammasta, josta toipuminen saattaa viedä jopa 4-6 viikkoa. Käytännössä tämä tarkoittaisi Predatorsin omakätisesti pudotuspeleihin torjuneen maalivahdin kauden päättymistä, ellei läpi kauden Saroksen huippuotteilla elänyt joukkue sitten tee jättiyllätystä ja selvitä tietään myöhemmille pudotuspelikierroksille.

Predatorsin kannalta Saroksen pidempi loukkaantuminen olisikin suurella todennäköisyydellä kohtalokasta, sillä joukkueen muut maalivahdit ovat olleet kuluvalla kaudella sanalla sanoen luokattomassa vireessä. Tämän vuoksi Saros onkin joutunut kantamaan jättimäistä kuormaa Predatorsin maalilla. 27-vuotias suomalainen pelasi runkosarjassa 67 ottelua torjuntaprosentilla 91,8 ja päästettyjen maalien keskiarvolla 2,64.

Kuin kohtalon ivaa on se, että Saros loukkaantui kaiken lisäksi ottelussa, jossa pitkään pudotuspelipaikasta kamppaillut Predators viimein varmisti paikkansa kevään tosipeleissä.