Arizona Coyotes ja Nashville Predators ottivat toisistaan mittaa runkosarjan viimeisissä otteluissaan. Predators hurjasteli ottelussa jo 4-0-johtoon reilun seitsemän minuutin pelin jälkeen, mutta joukkue suli lopulta karulla tavalla tappioon Coyotesin viedessä pisteet loppulukemin 5-4.

Predatorsin suomalaishyökkäjät Mikael Granlund sekä Eeli Tolvanen osallistuivat myöskin joukkueensa kovaan ottelun alkuun maalien muodossa. Tolvanen teki Predatorsin kolmannen osuman ja Granlund neljännen. Granlundin runkosarjan pistesaaliiksi muodostui lopulta 80 ottelun jälkeen 11+53=64 ja Tolvasen puolestaan 75 otteluun 11+12=23.

Coyotesin maalilla Karej Vejmelka ehti torjumaan ottelussa vain kaksi kertaa päästäen neljä kiekkoa selkänsä taakse. Granlundin osuman jälkeen joukkue vaihtoi maalille suomalaisvahti Harri Säterin, joka piti ottelussa maalinsa puhtaana torjumalla 27 kertaa. Hän sai valinnan myöskin ottelun kakkostähdeksi.

Predators sijoittui läntisessä konferenssissa kahdeksanneksi ja jatkaa kauttaan pudotuspeleissä Colorado Avalanchea vastaan. Coyotesin kausi päättyi puolestaan runkosarjaan, sillä joukkue jäi lännessä viimeiseksi.

Tolvasen maalin näet alta tai täältä.

Granlundin maalin näet alta tai täältä.