Suomalaismaalivahti Janne Juvosen ensi kauden seura on selvillä. Hän on allekirjoittanut yksivuotisen jatkosopimuksen Sveitsin pääsarjaseura HC Ambri-Piottan kanssa.

27-vuotias Juvonen siirtyi viime kaudeksi Jokerien riveihin KHL:ään. Hän ehti pelaamaan joukkueessa 23 runkosarjan ottelua torjuntaprosentilla 89,6%. Jokerien vetäydyttyä KHL:stä Juvonen siirtyi loppukauden ajaksi Ambri-Piottan riveihin, jossa hän pelasi seitsemän runkosarjaottelua (93,5%) sekä kolme pudotuspeliottelua (94,7%).

Juvonen on pelannut aiemmalla urallaan myöskin muun muassa Liigassa Pelicansin riveissä sekä Ruotsissa ja Itävallassa. Hän oli viime keväänä Leijonien mukana voittamassa MM-hopeaa, mutta ei pelannut turnauksessa otteluakaan.

HC Ambrì Piotta

@HCAP1937
⚪️🔵 L’HCAP ha il piacere di annunciare l’ingaggio del portiere Janne Juvonen fino al termine della stagione 2022/2023🔥

Leggi tutto👉🏻 hcap.ch/it/news/movime…