Suomen miesten jääkiekkomaajoukkueen urakka Beijer Hockey Gamesissa jatkui lauantaina tappiollisena, kun Tshekki oli kaukalossa vahvempi maalein 3-1.

Päävalmentaja Kari Jalosen luotsaama Tshekki oli vähämaalisessa ottelussa hallitsevampi osapuoli, vaikka Leijonillakin oli pelissä hyvät omat jaksonsa.

Ottelun ensimmäiset maalit nähtiin vasta toisessa erässä, jossa Tshekki onnistui kahdesti maalinteossa. 1-0-osumasta vastasi Matej Blumel, kun taas 2-0-maalin iski komealla laukauksella Liigastakin tuttu Jiri Smejkal.

Leijonien ainokainen syntyi puolestaan päätöserässä, kun Joel Armia antoi loistavan läpisyötön Petrus Palmulle, joka taituroi kiekon komeasti ohi NHL-maalivahti Karel Vejlmelkan. Tämä ei jäänyt kuitenkaan ottelun viimeiseksi osumaksi, kun David Krejci iski vielä viimeisellä minuutilla kiekon tyhjään maaliin.

Suomi on taipunut EHT-turnauksessa nyt Sveitsille ja Tshekille, joten joukkue on tällä hetkellä nollalla pisteellään jumbona. Turnaus jatkuu vielä sunnuntaina Ruotsi-ottelulla. Näet turnauksen otteluohjelman, tulokset ja pistepörssin täältä.

Maalikooste:

discovery+ sport 🇫🇮

@dplussportfi
Tässä vielä ottelun kaikki maalit koosteen muodossa!

#Leijonat #EHT

Mikäli et näe maalikoostetta, niin voit katsoa sen täältä.