Antti Pennanen jatkaa Nuorten Leijonien päävalmentajana 9.-20. elokuuta pelattavissa alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa, uutisoi Ilta-Sanomat.

Valmennusvastuun piti alunperin siirtyä Kari Jaloselle, mutta ”Kojo” loikkasi yllättäen Tshekin miesten A-maajoukkueen päävalmentajaksi maaliskuussa ja johdattaa nyt joukkueen yhtenä ennakkosuosikeista perjantaina käynnistyviin MM-kisoihin.

Pennasen oli alkuperäisen suunnitelman mukaan tarkoitus siirtyä ensi kaudeksi KHL:ään ja Jokerien päävalmentajaksi. Venäjän sota muutti kuitenkin tilanteen ja vei samalla työpaikan nousussa olevan luotsin alta. Pennasen MM-pestin jälkeen Jääkiekkoliiton toiveissa on löytää uudeksi U20-luotsiksi mies kahden vuoden sopimuksella.

Nuorten MM-kisat aloitetaan elokuussa ns. puhtaalta pöydältä ilman, että vuodenvaihteessa kesken jääneiden kisojen pisteillä olisi vaikutusta turnaukseen.