Jääkiekon MM-kisat ovat vihdoin käynnissä Tampereella ja Helsingissä.

Leijonat.comin toimitus teki heti turnaukseen alkuun kierroksen selvittääkseen ruuan ja juomien hinnat. Nopeasti kävi selväksi, että oluet maksaa Nokia Arenalla 8,90 euroa ja lonkerosta saa maksaa 9,40 euroa. Limsa maksaa puolestaan 3,90 euroa.

Areenan vierestä löytyvällä Fan Zonella on hieman edullisempaa: Karjala-olut maksaa 7 euroa ja Lahden Erikois NEIPA peräti 10 euroa. Siiderit ja lonkerot maksavat puolestaan 9 euroa.

Juomapuolen lisäksi Nokia Arenalta löytyy myös laajasti erilaisia ruokapaikkoja. Esimerkiksi Pizzariumissa yksi pizzapala maksaa 6 euroa ja kaksi palaa 11,50 euroa. Markkaran hinta on 3,50 euroa, hot dogin 5,90 euroa ja ranskalaiset saa 5,50 eurolla. Valikoimista löytyy myös tamperelaista mustaa makkaraa, joka maksaa 6,90 euroa.