Norja ja Iso-Britannia kohtasivat MM-kisojen päiväottelussa sunnuntaina. Norja vei kamppailun nimiinsä lopulta voittomaalikilpailun jälkeen lukemin 4-3.

Ottelu oli tukevasti Norjan käsissä, kun joukkue johti vielä yli 50 minuutin pelin jälkeen lukemin 3-0. Maalintekijöinä kunnostautuivat Andreas Klavestad sekä kahdesti osunut Mathis Olimb.

Iso-Britannia esitti kuitenkin vielä lopussa huiman kirin. Joukkue avasi maalihanansa ajassa 52:51 ja iski reilussa kolmessa minuutissa pelin jo tasoihin. Maaleista vastasivat Robert Dowd, Brett Perlini sekä Mark Richardson.

Voittomaalikilpailussa Norjalta onnistuivat Mathias Trettenes sekä Michael Haga ja Briteiltä ainut onnistuja oli Scott Conway. Näin ollen Norja nappasi ottelusta kaksi pistettä ja Iso-Britannia yhden. Molemmille pisteet olivat ensimmäiset turnauksessa.