HPK rakentaa tulevaa Liiga-kautta silmällä pitäen nimivahvaa joukkuetta.

Jo aiemmin kovia hankintoja tehneen Kerhon tuoren hankinta on yksivuotisen sopimuksen maanantaina solminut takavuosien Jokerit-tähti Steve Moses. Jenkkitaituri on tuorein lisä HPK:n kesähankintojen listalle, joihin kuuluvat KHL:stä palaava tähtipuolustaja Juuso Hietanen sekä HIFK:sta paluun tekevä järkälemäinen Miro Karjalainen.

32-vuotias Moses pelasi kuluvalla kaudella Sveitsin liigassa, jossa laitahyökkääjä nakutti Repperswil-Jonan ja Ambri-Piottan riveissä pelaamissaan 11 ottelussa tehot 3+1. Moses tunnetaan Suomessa ennen kaikkea Jokerien pistelinkona. Kuudella kaudella narripaitoja edustaneella konkarilla on vyöllään 220 KHL:n runkosarjapeliä tehoin 76+70=145.

– Steve on laatuhyökkääjä, jolta odotamme tehokkuutta ja vastuunkantoa. Erittäin hyvä luistelemaan, nopea, ja tuo rytmiä meidän hyökkäyspelaamiseen. Uskomme, että hyvällä laukauksella ja pelinluvulla tuo tehokkuutta myös meidän ylivoimapeliimme. Steve on kansainvälisen tason huippupelaaja kaikilla mittareilla, HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola kommentoi HPK:n tiedotteessa.

Mosesin lisäksi 19-vuotias norjalaissentteri Eskil Wold sekä HPK:n oma puolustajakasvatti Mikael Tapio solmivat maanantaina sopimukset HPK:n kanssa. Kaksikon diilit ovat kaksivuotisia.