Aftonbladetin toimittaja Hans Abrahamsson latasi kovaa kritiikkiä Kari Jaloselle ja hänen luotsaamalle Tshekille sen jälkeen, kun joukkue oli ottanut tappion Ruotsia vastaan sunnuntai-illan ottelussa MM-kisoissa.

Ruotsi vei nimiinsä maiden välisen kohtaamisen loppulukemin 5-3. Tshekki johti peliä aluksi, mutta lopulta Ruotsi sai koneitaan käyntiin ja mätti kolme maalia kuuteen minuuttiin toisen erän aikana, mikä siivitti joukkueen lopulta voittoon saakka.

– Tre Kronorilla oli aluksi hieman ongelmia Tshekin kanssa, joka ei karvannut juuri ollenkaan. Joukkue ryhmittyi keskialueelle heti, kun heillä ei ollut kiekkoa, Abrahamsson kirjoitti.

Tämän jälkeen Abrahamsson lähti vertaamaan Jalosen Tshekkiä Jukka Jalosen Leijoniin. Vertauskuva ei mairitellut Kari Jalosen ryhmää.

– Ajoittain Kari Jalosen joukkue näytti Jukan Leijonilta. Se oli vain paljon valjumpi kopio, ilman mitään todellista suunnitelmaa.

Hän huomautti sen jälkeen, että heti kun Ruotsi tottui Tshekin pelitapaan, he onnistuivat ottamaan pelin haltuunsa.

Ruotsi on voittanut turnauksessa Tshekin lisäksi Itävallan lukemin 3-1. Tshekki puolestaan kaatoi avausottelussaan Iso-Britannian lukemin 5-1.