Leijonien MM-otteluiden tunnelma ei ole noussut odotetulle tasolle, vaikka kaikki Tampereen Nokia Arenalla pelattavat Suomen ottelut ovat loppuunmyytyjä.

Leijonat pelaa kirjoitushetkellä Iso-Britanniaa vastaan. Yleisöstä todennäköisesti ainakin 90 prosenttia on suomalaisia, mutta siitäkin huolimatta Nokia Arenalla tunnelmaa pitävät yllä brittikannattajat.

Asiasta kertovat Twitterissä toimittajat Lassi Seppä ja Lauri Lehtinen, jotka seuraavat kamppailua paikan päällä. Molempien mukaan areenalla ei olisi kovinkaan kummallinen tunnelma ilman vastustajan kannattajia.

– Nokia Arenan tunnelma on liki harras. Brittifanit vetävät omaa hienoa ilosanomaansa, mutta kotimaisella osastolla mennään ”huudan 10 sekkaa, jos käsketään” -mentaliteetilla, Seppä kirjoittaa Twitterissä.

– Tapparan kotipelien tunnelmaa kritisoitiin. No, oli siellä parempi tunnelma kuin MM-kotikisoissa kuitenkin, Lehtinen puolestaan huomauttaa.

LUE MYÖS: Näkökulma: Jääkiekkoliiton hinnoittelu pilasi Leijonien MM-kisaotteluiden tunnelman

Mikäli twiitti ei näy, niin näet sen täältä.