C Moren asiantuntijat Olli Jokinen ja Karri Kivi saivat mielenkiintoisen yleisökysymyksen. Kaksikolta tiedusteltiin, mitä tapahtuu, jos joukkueen kumpikin maalivahti loukkaantuu. Jokisella oli asiasta omaa kokemusta.

– Nelisen vuotta sitten jenkeissä valmensin U16-tasolla ja molemmat maalivahdit loukkaantuivat. Sitten ihmeteltiin, että mitä tehdään, Jokinen kertoi.

– Mietittiin, että pelataanko ilman molaria ja kuudella miehellä loppuun. Siinä oli kuitenkin vielä yksi erä jäljellä. Tuomarit sano, että jos ette laita maaliin ketään, niin sitten pelaatte tyhjällä maalilla. Me laitettiin kenttäpelaaja maaliin ja hän piti nollat.

Maalivahdiksi oli monia ehdokkaita.

– Ei ollut etukäteen päätetty kuka menee, mutta ton ikäisissä pojissa oli tietysti monta halukasta. Sitten itseasiassa Välimäen Nikolla oli jonkin näköistä kokemusta pihapeleistä ja hän meni maaliin.

Korjaus 17:55: Lisätty C More artikkelin otsikkoon