Jääkiekkofaneja hemmotellaan MM-kisahuuman keskellä kahdella todellisella sunnuntai-illan NHL-trillerillä, kun Yle näyttää ilmaiseksi kaksi toisen pudotuspelikierroksen huippuottelua.

NHL-ilta käynnistyy TV2:n puolella kello 20.15 todellisella huippuottelulla Tampa Bay Lightning-Florida Panthers. Aleksander Barkovin, Anton Lundellin, Eetu Luostarisen ja Markus Nutivaaran edustaman Panthersin kannalta kyseessä on runkosarjavoittajan kauden tärkein ottelu, sillä kaksi peräkkäistä mestaruutta voittanut Lightning vei nimiinsä molemmat Floridan kotikaukalossa pelatut sarjan avausottelut.

Illan toisessa, kello 22.30 alkavassa ottelussa kohtaavat Kaapo Kakon New York Rangers sekä Carolina Hurricanes, johon suomalaisväriä tuovat Sebastian Aho, Teuvo Teräväinen ja Antti Raanta. Hurricanes voitti molemmat sarjan avanneet kotiottelunsa ja johtaa sarjaa voitoin 2-0.