Vaikka Venäjän jääkiekkomaajoukkue jätettiin Ukrainaan tehdyn hyökkäyssodan takia ulos MM-kisoista, on venäläismedia seurannut Suomessa pelattavaa kiekkoturnausta tiiviisti.

MM-kisoista muutamaan otteeseen hyvinkin kitkerään ja vähättelevään sävyyn raportoinut venäläissivusto Championat.ru uutisoi tällä kertaa Leijonien voitosta ilman ikävää jälkimakua.

– Slovakian maajoukkue oli valmistelemassa sensaatiota puolivälierissä, kun he tekivät heti avauserässä kaksi maalia Suomea vastaan. Craig Ramseyn joukkue pelasi yksinkertaisesti, mutta tehokkaasti. Turnauksen isännät aloittivat hieman hermostuneesti ja jännittäen, sivusto kirjoittaa.

Toisessa erässä käynnistyi sitten todellinen Marko ”Mörkö” Anttila -show, jolle myös Championat yltyi antamaan kunnianosoituksensa.

– Ei ensimmäistä kertaa urallaan – Marko Anttila, uniikki jääkiekkoilija – onnistui jälleen rauhoittamaan kansansa. Hän loistaa aina esityksillään kansainvälisten turnausten pudotuspeleissä. Anttila teki kaksi maalia ja tasoitti ottelun toisessa erässä. Tämän jälkeen suomalaiset laittoivat puristuksen päälle ja hoitivat vastustajansa, Championat hehkuttaa.

Liity tästä mukaan Suomen suurimpaan kiekkoaiheiseen Facebook-ryhmään Jääkiekon olohuoneeseen!

LUE MYÖS:

Miro Heiskanen sai rapaa Lauri Marjamäeltä C Morella: ”Aika ylimielinen pelaaminen”

Marko Anttila paljasti C Morella: Tästä syystä päätti syöttää, vaikka hattutemppu oli tarjolla

Ruotsissa ei hyväksytä MM-farssia – yksi selkeä syntipukki löytyi: ”Hänen täytyy ottaa täysi vastuu”

Mikä sulaminen! Ruotsi tippui MM-kisoista nöyryyttävällä tavalla

Venäjän paluusta arvokisoihin neuvotellaan – IIHF:n puheenjohtaja: ”Aiomme tuoda jääkiekkoperheen yhteen”