Porilaislähtöinen NHL-hyökkääjä Joel Armia pelasi uransa ensimmäiset miesten MM-kisat, jotka päättyivät myöskin komeasti maailmanmestaruuteen. Hän viimeisteli kymmeneen pelaamaansa otteluun tehopisteet 5+3. Sillä saldolla Armia oli Suomen neljänneksi paras pistemies.

Niin ikään Porista lähtöisin oleva suomalainen kiekkoikoni Veli-Pekka Ketola hehkutti Ilta-Sanomille Armian turnausta. Hän oli vahvasti sitä mieltä, että Armia kuuluisi tulosyksikön rooliin myöskin NHL:ssä.

– Joel Armia puolestaan näytti, että NHL:ssä valmentajat ovat umpisokeita, kun eivät peluuta miestä kärkiketjuissa traktoriketjun sijaan. Osasin odottaa Armialta huippupelejä, Ketola sanoi IS:lle.

28-vuotias Armia on saanut NHL:ssä vastuuta pääasiassa alemmissa ketjuissa ja ollut sitä kautta joukkueelleen luotettava pelaaja. Hän on pelannut NHL-urallaan tähän mennessä 396 ottelua tehopistein 68+71=139. Edelliset neljä kautta ovat sujuneet Montreal Canadiensissa.