TPS on julkistanut kolme sopimusuutista. Joukkue vahvisti rivejään slovakialaishyökkääjä Pavol Skalickyn muodossa, minkä lisäksi se teki jatkosopimukset puolustajiensa Niklas Arellin sekä Roni Allénin kanssa.

26-vuotias Skalicky pelasi edelliset kaksi kautta Lukon joukkueessa. Hän iski kaikkiaan 107 runkosarjaotteluun tehopisteet 33+41=74 sekä 15 pudotuspeliotteluun pisteet 7+4=11. Hän oli voittamassa myöskin Suomen mestaruutta keväällä 2021.

– Skalicky on iso palanen meidän tulevan kauden hyökkäyskalustoa ja olemme mielissämme hänen saapumisestaan Turkuun. Hän tuo meille paljon eri ominaisuuksia, joista ratkaisukyky, fyysisyys, tehokkuus ja erikoistilannepelaaminen nousevat esiin, taustoittaa HC TPS:n pelaajakoordinaattori Tomi Kallio seuran tiedotteessa.

Ruotsalaispuolustaja Arell pelasi juuri ensimmäisen kautensa Liigassa. Hän kuului TPS:n hopeajoukkueeseen menneen kauden päätteeksi. 31-vuotias puolustaja keräsi 60 runkosarjaotteluun tehot 1+9. Pudotuspeleissä hän merkkautti 18 otteluun pisteet 0+3.

– Arell oli mielestäni meidän yksi viime kauden parhaista ja luotettavimmista puolustajista. Jatkosopimus hänen kanssaan tuo meille hyvää jatkuvuutta puolustuspäähän, Kallio iloitsee.

23-vuotias Allén saapui TPS:n joukkueeseen kesken viime kauden. Hän ehti pelaamaan runkosarjassa kymmenen ottelua pistein 1+1.

– Allén puolestaan osoitti yleisellä urheilullisuudellaan sekä monipuolisuudellaan ansaitsevansa jatkosopimuksen ensi kaudelle. Hän tuo pakistoomme leveyttä ja luonnetta pelillisten ominaisuuksien lisäksi, jatkaa Kallio.

Kaikkien kolmen pelaajan sopimukset ovat yksivuotisia.