Kahdeksan kautta Suomessa kiekkoillut Michal Kristof siirtyy tulevaksi kaudeksi KHL:ään.

28-vuotias slovakki on solminut sopimuksen venäläisen Admiral Vladivostokin kanssa. Hyökkääjä muistetaan Liigasta ennen kaikkea Kärppien paidasta, jossa mies kiekkoili vuosien 2018 ja 2021 välisen ajan ja iski parhaalla kaudellaan 2018-19 pelaamissaan 58 runkosarjapelissä tehot 9+30=39. Slovakkihyökkääjä on edustanut Suomessa oululaisseuran lisäksi Vaasan Sportia, Heinolan Peliittoja sekä Kajaanin Hokkia.

Kristof pelasi viime kauden Tshekin Extraliga-seura HC Kometa Brnossa, jossa mies kasasi 42 ottelussa tehot 8+22=30.

Kristofin lisäksi myös Admiralia jo viime kaudella edustanut ja joukkueen kapteenina toiminut puolustaja Libor Sulak jatkaa venäläisseurassa tulevalla kaudella. Mies pelasi Liigassa Pelicansin, KooKoon ja Kärppien paidassa vuosien 2017-2021 välillä.