Jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-kilpailut pyörähtävät käyntiin tiistai-iltana. Turnauksen suurimmat mestarisuosikit tuskin yllättävät ketään.

Kaikista suurimpana suosikkina MM-kisoihin lähtee Kanada, joka saa jalkeille todella kovan joukkueen. Hyökkäykseen tulivoimaa tuovat muun muassa huipputaitava Connor Bedard, jota on verrattu jopa Connor McDavidiin sekä Mason McTavish ja Kent Johnson, jotka pääsivät pelaamaan jo viime kaudella ensimmäiset ottelunsa NHL:ssä. Puolustuksessa huomiota kannattaa kiinnittää muun muassa Olen Zellwegeriin. Hyökkäävä puolustaja on todella tehokas ja loistava luistelija.

Kanadan suurin haastaja on ennakkoon Suomi, joka pelaa samassa lohkossa isäntämaan kanssa. Nuorilta Leijonilta ei pahemmin heikkouksia löyty, vaan joukkueella on laadukas hyökkäys-, puolustus- ja maalivahtiosasto. Myös päävalmentaja Antti Pennanen tunnetaan erinomaisena turnausvalmentajana.

Suomen joukkueesta tarkkaan seurantaan kannattaa ottaa muun muassa Aatu Räty, Roni Hirvonen, Joakim Kemell sekä Topi Niemelä, jotka tulivat viime kaudella hyvin tutuiksi liigayleisölle. Esimerkiksi Kemell tuo Suomen hyökkäyspelaamiseen ison uhkan poikkeuksellisen hyvällä laukauksellaan, kun taas Niemelä on valittu on jo kertaalleen U20-kisojen parhaaksi puolustajaksi.

Kanadan ja Suomen lisäksi suurimpien suosikkien joukkoon lukeutuu Yhdysvallat, joka on aina vahva joukkue pienessä kaukalossa pelattaessa. Yhdysvalloilla on heittää kentälle muun muassa superlupaava Logan Cooley, jolta odotetaan paljon tulosta. Myös esimerkiksi Matthew Knies ja Luke Hughes ovat sellaisia yksilöitä, joita kannattaa seurata tarkalla silmällä.