Liigassa kovaa jälkeä viime vuosina takonut tähtihyökkääjä Jere Innala solmi keväällä kaksivuotisen sopimuksen Ruotsin SHL-seura Frölunda HC:n kanssa.

24-vuotias Innala saa uudessa seurassaan joukkuetoverikseen muun muassa erään Liigastakin tutun kovan luokan tekijän. Hän on Ryan Lasch, joka on tehnyt hurjaa tulosta aikanaan Pelicansin ja TPS:n riveissä. Menneellä SHL-kaudella Lasch mätti 52 otteluun huimat tehopisteet 13+53=66.

Innala sanoi ruotsalaisen Rakapuckar-sivuston haastattelussa odottavansa innolla tulevaa kautta. Haastattelussa otettiin esiin myöskin Lasch ja väläyteltiin muun muassa mahdollisuutta siitä, että kaksikko pelaisi yhdessä ylivoimalla.

– Toivon niin. Hän on erittäin, erittäin, erittäin hyvä pelaaja. Hän pelasi Lahden Pelicansissa kaksi vuotta sitten. Näin hänet silloin, tuolloin itse HPK:ta edustanut Innala sanoi.

Omat tavoitteensa kohti tulevia kausia Innala on myöskin jo asettanut. Ne liittyvät vahvasti hyökkäyspelaamiseen ja tuloksen tekemiseen.

– Haluan tehdä maaleja ja auttaa joukkuetta, mieluiten ylivoimalla. Uskon, että tavoitteet täyttyvät kovan työn avulla.

Myöskin pidemmän ajan tavoitteet ovat selvillä.

– Useat pelaajat ovat siirtyneet Frölundasta NHL:ään. Se on myös oma unelmani. Toivon voivani ottaa seuraavan askeleen ja kehittyä Frölundassa.

Menneellä kaudella Innala tehtaili HIFK:n paidassa 54 runkosarjaotteluun tehopisteet 18+30=48 sekä kuuteen pudotuspeliin pisteet 3+5. Aiemman Liiga-uransa ajan hän edusti HPK:ta ja kaikkiaan tilillä on 290 pelattua runkosarjan ottelua (86+95=181) sekä 25 pudotuspeliä (5+14=19). Palkintokaapista löytyy Suomen mestaruus HPK:sta keväältä 2019.

Leijonissa Innala on ollut mukana kaksissa viime MM-kisoissa ja voittanut niistä maailmanmestaruuden sekä MM-hopeaa.