Porin Ässät on vahvistanut tulevan kauden sentteriosastoaan. Joukkue tiedotti perjantaiaamuna tehneensä yksivuotisen sopimuksen yhdysvaltalaishyökkääjä Dominic Turgeonin kanssa.

26-vuotias Turgeon on pelannut koko tähänastisen uransa Pohjois-Amerikassa. Viime kausi sujui AHL:ssä Iowa Wildin riveissä, jossa 58 otteluun syntyivät tehopisteet 6+9=15.

Kaikkiaan Turgeon on pelannut urallaan AHL:ssä 364 runkosarjaottelua (48+73=121) sekä 22 pudotuspeliä (2+3). Hän on käväissyt uransa aikana myöskin NHL:n puolella. Tilillä on yhdeksän pelattua peliä Detroit Red Wingsissä ilman tehopisteitä.

– Olemme todella tyytyväisiä, että pystyimme tuomaan Dominic Turgeonin joukkueeseemme. Dominic on kokenut, mutta hän on kuitenkin pelaaja parhaassa iässä. Dominic on esimerkillinen, kovan vaatimustason omaava joukkuepelaaja, joka pelaa aina korkealla työmoraalilla kahteen suuntaan. Hän tuo voittavia elementtejä sekä jäälle että jään ulkopuolelle. Dominic on älykäs pelaaja jäällä niin kiekollisena kuin kiekottomana. Puolustavassa roolissa ja alivoimalla hän on ollut AHL:n eliittiä. Saamme hyvän aloittajan, joka on pelannut sekä yli- että alivoimaa. Lisäksi hän on taitava ruuhka-alueella mistä maalit tehdään, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi seuran tiedotteessa.

Porin Ässät

@PorinAssat
Dominic Turgeon siirtyy Ässiin!

"Tavoitteemme on ollut saada aikaiseksi vahvin keskusta Ässissä moneen vuoteen.

Dominic on esimerkillinen, kovan vaatimustason omaava joukkuepelaaja."

👉assat.com/fi-fi/article/…

#Ässät #Liiga