C Moren asiantuntijatiimi vahvistuu alkavalla kiekkokaudella kovalla nimellä, kun Leijonien mestarivalmentaja Jukka Jalonen liittyy mukaan tiimiin.

HPK:n Suomen mestariksi keväällä 2006 valmentanut Jalonen tähdittää C Moren alkavan kauden Liiga-lähetyksiä.

– Liigaa tulee seurattua paljon maajoukkueen valmentajan roolissa sekä livenä että telkkarista. C Morella on ollut kasassa pätevä ja asiantunteva ryhmä, ja on hienoa päästä jatkossa myös itse mukaan vaikuttamaan lähetyksiin. Tuon pöytään asiaa ainakin pelistä ja voittamisen haasteista – ehkä voin jopa avata mitä valmentajien päässä pelien aikana liikkuu, Jalonen kuvailee tuoretta pestiään MTV:lle.

C Moren koko tiimi sekä Liiga-ohjelmisto julkistetaan ensi viikolla.

Kanavan kiekkosyksy starttaa perjantaina Liiga Alumni All Stars -tapahtumalla. Turussa pelattavassa ottelussa nähdään huima kattaus nykyistä sekä menneiden vuosien tähtiloistoa. Ottelussa pelaavat mm. tuoreet Stanley Cup -voittajat Mikko Rantanen ja Artturi Lehkonen. Mukana ovat lisäksi mm. Kaapo KakkoSaku KoivuVille Nieminen ja Anton Lundell. Kello 18.20 alkavan lähetyksen selostavat Jani Alkio ja Siim Liivik