IIHF listasi Twitterissä alle 20-vuotiaiden MM-kisojen kolme kovinta laukausta.

Suomalaispelaajista kolmen kärkeen ylsi ykkösketjun tähtipelaaja Aatu Räty, joka on ampunut turnauksen toiseksi kovimman laukauksen. Hänen laukauksen lukemakseen on kirjattu huimat 163,69 kilometriä tunnissa. Räty on tehtaillut turnauksen viiteen otteluun pisteet 3+6.

Turnauksen kovimman laukauksen on tähän mennessä lähettänyt sveitsiläispuolustaja Dario Sidler, joka täräytti tutkan lukemaksi peräti 165,24 kilometriä tunnissa. Kolmanneksi kovimman laukauksen on tykittänyt Tshekin puolustaja David Jiricek lukemallaan 157,54 kilometriä tunnissa. Sidler jäi turnauksen viidessä ottelussa ilman tehoja, kun taas Jiricekillä on kasassa viiden ottelun jälkeen yksi syöttöpiste.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.