Leijonien vuoden 1995 legendaarisen MM-kullan takuumiehiin lukeutunut ex-maalivahti Jarmo Myllys toimii ensi kaudella valmennustehtävissä Mestiksessä..

57-vuotias savonlinnalainen on solminut vuoden mittaisen sopimuksen Kajaanin Hokin kanssa. Myllys toimii viime kaudella Mestiksen runkosarjassa seitsemänneksi sijoittuneessa Hokissa Pasi Räsäsen valmennusparina sekä joukkueen maalivahtivalmentajana. Kaksikko kuului aiemmin viiden kauden ajan SaPKon valmennustiimiin.

– Hienoa, että saatiin kokenut kiekkomies Kajaaniin. Vuosi sitten keskusteltiin Myllyksen kanssa samasta asiasta, mutta silloin hän lähti Itävaltaan maalivahtivalmentajaksi, Hokin urheilutoimenjohtaja Jukka Niiranen kommentoi seuran tiedotteessa.

Pelaajauransa keväällä 2005 lopettanut Myllys voitti maajoukkueurallaan olympiahopeaa (1988) sekä MM-kultaa (1995). Leijonalegendan palkintokaapista löytyy lisäksi yksi Suomen sekä kaksi Ruotsin mestaruutta.