Kalervo Kummola otti Liiga-avauksen jälkeen kovin sanoin kantaa TPS:n pelipaitoihin, joiden tarkoituksena on kunnioittaa seuran 100-vuotista taivalta.

Varsinkin TPS:n sarja-avauksessa käyttämän peliasun valkoiset housut saivat ”Rautakanslerilta” täystyrmäyksen. Tiistaiset aiemmat twiittinsä poistanut Kummola otti vielä keskiviikkona uudelleen kantaa asiaan.

– Tepsin peliasusta vielä. Vaihtakoon paidat vaikka jokaiseen peliin, mutta valkoiset housut eivät kuulu Tepsin perinteisiin, eikä jääkiekkoon, koska jää on valkoinen. Sitäpaitsi tunnen Tepsin historian aika tarkkaan, Kummola kirjoittaa.

Mitä mieltä olet itse TPS:n peliasuista? Ota kantaa keskusteluun suositussa Jääkiekon olohuone -ryhmässä!

TPS:n sarja-avauksen peliasun näet alta:

HC TPS

@HCTPS
Erätauolle! Tullaan näkemään kuuma kolmas erä🚨

1-1.
#HCTPS #Turku #Liiga #TPS100