Suomalaispelaajat nostavat varsin kelvollista palkkaa Ruotsin pääsarja SHL:n viikonloppuna alkavalla kaudella.

Ruotsalaisen Expressenin selvityksen mukaan suomalaisten palkkakuningas SHL:ssä on Leksandia edustava hyökkääjä Mikael Ruohomaa, jonka nettopalkka alkavasta kaudesta on yli 250 000 euroa.

Leijonien kevään MM-kultajoukkueesta parhaiten Ruotsissa tienaavat Hanne Björninen, Ville Pokka sekä Petteri Lindbohm, joiden kaikkien nettopalkat liikkuvat Expressenin selvityksen mukaan 200-250 tuhannessa eurossa.

Samaan palkkaluokkaan nousevat myös Oula Palve, Ville Pokka, Joona Nättinen, Joni Ortio, Leo Komarov, Juuso Riikola, Antti Suomela, Kristian Näkyvä sekä Jani Lajunen.

Seuraavassa tuloluokassa (100-150 tuhatta euroa) ovat suomalaisista Veini Vehviläinen, Niklas Friman, Kasimir Kaskisuo, Markus Hännikäinen, Julius Honka, Kristian Vesalainen, Juhani Tyrväinen, Joonas Rask, Ahti Oksanen, Tony Sund, Elmeri Eronen, Miika Koivisto, Kalle Kossila, Emil Larmi, Rasmus Rissanen sekä Petrus Palmu.