HPK:lle kävi pieni vahinko lauantaina, kun joukkue kävi pelaamassa vierasottelun Kärppiä vastaan.

1-4-tappion jälkeen kotimatkalle lähtenyt HPK unohti nimittäin tauon aikana hyökkääjä Valtteri Savolaisen Tupoksen ABC:n vessaan, kun bussi lähti jo liikkeelle. Melko pian bussissa oltiin kuitenkin huomattu, että yksi pelaaja puuttuu kyydistä. Lopulta 19-vuotias Savolainen pääsi takaisin kyytiin.

– Tässä ei ollut missään nimessä kyse siitä, että joku olisi jäänyt bussista. Tupoksella oli kuvaukset käynnissä. Uudelleenfilmatisoidaan erästä elokuvaa, jossa perhe unohtaa juniorin matkasta, HPK vitsaili asialla Twitterissä.

Samalla hämeenlinnalaisseura julkaisi tapahtuneesta elokuvajulisteen, jossa elokuvan nimeksi oli keksitty ”Gas Station Alone – lost in Tupos” eli ”Yksin huoltoasemalla – eksyksissä Tupoksella”.