Puolustaja Teemu Suhonen saapui JYPin riveihin kuluvan kauden alla. Kyseinen sopimus sisälsi kolmen viikon mittaisen koeajan. Kolmen viikon tultua täyteen tänään sunnuntaina JYP tiedotti, että Suhonen jatkaa joukkueessa loppukauden mittaisella sopimuksella.

33-vuotias Suhonen on aloittanut pelinsä Jyväskylässä mainiosti. Hän on viimeistellyt alkukauden yhdeksään otteluun pisteet 1+4. Suhonen on jo ehtinyt kantamaan myös joukkueensa kultakypärää.

– Suhonen on tuonut joukkueeseen sitä osaamista, mitä ajattelimme. Hän on ollut ylivoimalla hyökkäyspään uhka, mutta myös tuonut rauhallisuutta viisi vastaan viisi -pelaamiseen, JYPin urheilujohtaja Mikko Viitanen kommentoi seuran tiedotteessa.

Samalla JYP tiedotti, että joukkueen 22-vuotias puolustaja Valtteri Kakkonen lähtee lainalle Mestikseen Joensuun Kiekko-Poikien riveihin. Lainasopimus kattaa kaksi viikkoa, jonka aikana Kakkonen ehtii pelaamaan neljä ottelua seuran riveissä. Tällä kaudella Kakkonen on ollut JYPin kokoonpanossa kolmessa ottelussa.

– Lainan tarkoituksena on saada pelaajalle kaipaamaansa peliaikaa, ja saada entistä valmiimpi pelaaja auttamaan meitä, kun laina umpeutuu, Viitanen sanoi.