Chicago Blackhawks kaatoi Detroit Red Wingsin jatkoajan jälkeen 4-3 Suomen aikaa lauantain vastaisena yönä.

Red Wingsin suomalaispuolustaja Olli Määttä jatkoi ottelussa upeaa alkukauttaan. Hän syötti joukkueensa kolmannen maalin, jonka viimeisteli Dominik Kubalik. Määttä toimitti kiekon siniviivalta maalille ja Kubalik ohjasi sen sisään maalin edustalta.

28-vuotias Määttä on aloittanut uuden NHL-kauden pisteiden valossa poikkeuksellisen vahvasti. Hän on kerännyt pisteitä jokaisessa alkukauden ottelussaan. Neljän ottelun jälkeen Määtällä on kasassa tehopisteet 1+4=5, minkä lisäksi tehotilasto näyttää lukemaa +4.

Viime kaudella Määttä iski Los Angeles Kingsin paidassa 66 otteluun pisteet 1+7=8. Näin ollen Määtän viime kauden pistesaldo on jo tässä vaiheessa pian pelkkää paperia.

Näet Määtän alustaman maalin alta tai täältä.